Over ons

border

OVER HYPOTHEEK-MATCH

Wij zijn specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringsoplossingen. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste match, waarbij wij bij iedere geldverstrekker in Nederland terecht kunnen voor de juiste hypotheek. In Almere, maar ook daarbuiten. Wij komen namelijk bij je op kantoor, bij je thuis of op doen het gesprek op afstand via een videogesprek. Door de samenwerking met één van de grootste onafhankelijk financieel dienstverleners van Nederland hebben wij de beschikking tot de beste aanbieders voor particulieren en ondernemers in privé. Maak gerust een afspraak met één van onze specialisten, geheel vrijblijvend.

Beloningsbeleid Hypotheek-Match

Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en  belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. De hoogte van de beloning van sommige van onze medewerkers is voor een gedeelte variabel. De hoogte van het variabele deel van de beloning is nooit een reden om een bepaalde hoeveelheid of een bepaald soort financiële producten te adviseren.

De overige bepaling van artikel 1:120 lid 2 Wft is niet op onze onderneming van toepassing.

036-2079988