Almeerse Hypotheekmarkt booming?

Almere hypotheek markt

Almere – De Almeerse hypotheekmarkt is booming. Misschien een gewaagde opmerking in een woningmarkt waarin de nodige problemen gaande zijn. Toch denk ik dat de komende jaren Almere een zeer interessante plek is om als specialist op het gebied van hypotheken te opereren.

Ontwikkeling Almere

Alleen als ik vanuit mijn nieuwe werkplek bij de jongens van Fin-Match uit het raam staar zie ik ontzettend veel bedrijvigheid. Richard Treffers en Istvan Pinter, mijn Almeerse gidsen, wijzen vele projecten aan waar gebouwd gaat worden. Ik hoop alleen maar dat er voldoende materialen en mankracht zullen zijn om de vaart erin te houden! En niet te vergeten, minder regels voor nog te ontwikkelen projecten. Ik hoop het, want er zijn zoveel mensen die de woningmarkt willen betreden of überhaupt een geschikte woning willen kopen (of huren). Almere heeft de ruimte en de ervaring met het ontwikkelen van hele gebieden.

Meer woningen, meer ondernemers

Veel nieuwe woningen brengt ook nieuwe ondernemers met zich mee. Laat die combinatie ons nu juist aanspreken. De kennis van Fin-Match om juist die ondernemers te kunnen helpen met uitbreiden, starten of vernieuwen en verduurzamen door de juiste financieringsbehoefte hiervoor te kunnen invullen is voor de ontwikkeling van Almere belangrijk.

Samenwerking

De verbreding van de dienstverlening door de samenwerking met Eijgendaal & Van Romondt (EvR) is een mooi nieuw hoofdstuk. Hypotheek-Match by EvR zorgt voor de perfecte aanvulling op de diensten van Fin-Match. Of men nu op zoek is naar een lagere rente, een nieuwe woning, oversluiten van de hypotheek of verzekeringen tot en met hulp bij risicobeheer van de onderneming. Toegankelijk en onder één dak. Niet alleen hypotheken zijn booming in Almere, heel Almere is booming.

door Tim van Es, Manager Hypotheken EvR-Groep (21-10-2021)

036-2079988